06 - 41 89 85 51

Over mij

In 2017 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer in de uitvaartzorg. Ik maakte een switch van bewindvoerder naar uitvaartverzorger. Het begeleiden en ondersteunen van de medemens in een specifieke levensfase is mijn drive.

Door de rust te bewaren en duidelijk te communiceren, kon ik de mensen bijstaan. Met een luisterend oor en niet door bij de pakken neer te zitten. Ik heb gezien hoe veerkrachtig een mens is.

Passie voor sport

Sport is mijn uitlaatklep. Na een intensief gesprek of uitvaart, stap ik graag op de mountainbike. Dan laat ik de wind door mijn haren waaien. Het geeft rust. Altijd weer kom ik verrassende nieuwe paden tegen. En altijd ben ik nieuwsgierig. Ik neem nieuwe paden, onderweg zijn er altijd borden die me de weg wijzen.

De Wâlden is vertrouwd gebied. Ik ben er opgegroeid. Al is de route hetzelfde, dan nog is iedere rit anders. Om me heen verandert de natuur door de seizoenen heen. De herfstbladeren knisperen onder mijn wielen en de wind waait fel langs mijn oren. In de winter zie ik de eerste sneeuwklokjes, als teken van nieuw leven. In de zomer geniet ik van de warmte van de zon! Ieder seizoen heeft z’n charme en altijd is het een fase.

Inspiratie

Ik geniet ook van sportprestaties. Doen en durven. Ik verleg mijn grenzen en zie dat ook graag bij anderen. Ik houd van de beleving. Van de passie en blijdschap. Maar wat doet een mens bij verlies en teleurstellingen die er onherroepelijk bij horen? Sport is inspirerend.
Volg mij op Instagram

Swarte Mar 6
9257 MA  Noardburgum
Tel. 06 - 41 89 85 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Sandra Antonides Uitvaartzorg.  Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.
Credits: Eos Multimedia & Majella Fotografie & Webstyling