06 - 41 89 85 51

Bloemen bij afscheid

Bloemen kunnen een prachtig en treffend verhaal vertellen zonder dat je hier woorden aan toe hoeft te voegen.

Welke bloemen passen bij een afscheid?
Er is op het gebied van bloemen veel keuze in kleur en soort. Had je dierbare misschien een specifieke bloemenwens, zoals een bepaalde lievelingsbloem of kleur? Of de wens voor één enkele bloem per gast of één rouwstuk van de familie? Als er op dit gebied geen uitgesproken wensen zijn, kan de symboliek die een bloem heeft je helpen met het overbrengen van een boodschap.

Lees verder

Oude liefde roest niet

Opgegroeid in een klein dorp zal dit voor velen een punt van herkenning zijn. De keuze als het gaat om vrijetijdsbesteding is nu heel uitgebreid. Vroeger, (zeg ik dit echt… ) had je in dorpen vaak 2 keuzes. Sporten bij de lokale club of muziek bij de muziekvereniging. Lekker overzichtelijk!

Lees verder

Van keukentafel naar kantoor

Toen ik begon met mijn bedrijf zat ik meestal met mijn laptop en de bijbehorende paperassen aan de keukentafel. Prima te doen, totdat het drukker wordt en je merkt dat de keukentafel toch ook echt een andere functie heeft. Privé en zakelijk lopen op die manier door elkaar heen.

Lees verder

Condoleanceboek of niet...


Wat is de functie van een condoleanceregister?
Je kent het vast, bij binnenkomst voor de uitvaart even het register tekenen. Maar wat zet je daar nu eigenlijk in en waarom??

Lees verder

Het stellen van doelen...

Ik merk dat dit iets is wat voor mij goed werkt. Op werkvlak uiteraard, maar ook tijdens het sporten. Zo denk ik tijdens mijn wekelijkse hardlooprondjes vaak genoeg… 

Lees verder

Ouderlijk huis en herinneringen

Je kent het vast wel, vlagen van herinneringen als je iets ruikt, ziet of proeft.

Soms heb ik, als ik bij wat oudere mensen over de drempel stap het gevoel alsof ik bij mijn Pake en Beppe naar binnen stap. Het zijn kleine dingen die de herinnering naar boven halen: een tikkende klok, een geur, het kopje waar je koffie uit drinkt…
Voor mij persoonlijk is het vaak de tikkende klok en dan vooral als die slaat op het hele of halve uur. Dat geluid maakt de herinnering levend blijkbaar.

Lees verder

Volg mij op Instagram

Swarte Mar 6
9257 MA  Noardburgum
Tel. 06 - 41 89 85 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Sandra Antonides Uitvaartzorg.  Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.
Credits: Eos Multimedia & Majella Fotografie & Webstyling