Skip to main content
06 - 41 89 85 51

Uitvaartmuziek bij ouders

Uitvaartmuziek voor een overleden vader of moeder

Een uitvaartnummer voor een vader of moeder hoeft natuurlijk niet altijd de ouder-kind relatie te beschrijven. Het kan ook een lied zijn waarin een belangrijk persoon wordt omschreven.

Lees verder

Overlijden in het buitenland

Een overlijden in het buitenland, dit is wat je moet weten

Als je op vakantie gaat, bestaat de reis meestal vooral uit hoogtepunten. Maar als je onverwachts wordt geconfronteerd met een overlijden van een naaste in het buitenland, verandert dit drastisch. Hieronder enkele tips als leidraad.

Lees verder

Spreken bij een uitvaart

Als je gaat spreken tijdens een uitvaart wil je je natuurlijk goed voorbereiden.
Emoties tonen is helemaal niet erg, en tranen mogen. Ben je bang dat je gaat huilen? Niet druk om maken, tranen horen erbij. Iedereen in de zaal zal begrip hebben voor jou moment.

Lees verder

Bloemen bij afscheid

Bloemen kunnen een prachtig en treffend verhaal vertellen zonder dat je hier woorden aan toe hoeft te voegen.

Welke bloemen passen bij een afscheid?
Er is op het gebied van bloemen veel keuze in kleur en soort. Had je dierbare misschien een specifieke bloemenwens, zoals een bepaalde lievelingsbloem of kleur? Of de wens voor één enkele bloem per gast of één rouwstuk van de familie? Als er op dit gebied geen uitgesproken wensen zijn, kan de symboliek die een bloem heeft je helpen met het overbrengen van een boodschap.

Lees verder

Oude liefde roest niet

Opgegroeid in een klein dorp zal dit voor velen een punt van herkenning zijn. De keuze als het gaat om vrijetijdsbesteding is nu heel uitgebreid. Vroeger, (zeg ik dit echt… ) had je in dorpen vaak 2 keuzes. Sporten bij de lokale club of muziek bij de muziekvereniging. Lekker overzichtelijk!

Lees verder

Van keukentafel naar kantoor

Toen ik begon met mijn bedrijf zat ik meestal met mijn laptop en de bijbehorende paperassen aan de keukentafel. Prima te doen, totdat het drukker wordt en je merkt dat de keukentafel toch ook echt een andere functie heeft. Privé en zakelijk lopen op die manier door elkaar heen.

Lees verder