06 - 41 89 85 51

Van keukentafel naar kantoor

Toen ik begon met mijn bedrijf zat ik meestal met mijn laptop en de bijbehorende paperassen aan de keukentafel. Prima te doen, totdat het drukker wordt en je merkt dat de keukentafel toch ook echt een andere functie heeft. Privé en zakelijk lopen op die manier door elkaar heen.

Conclusie, ik moest een eigen werkplek krijgen, waar ik mijn spullen kan laten liggen.
En zo geschiede, het plan werd concreet en er is een mooie ruimte gecreëerd als kantoor, los van het huis.

Nu is het dan eindelijk zover, het kantoor is af. Dit is een heel proces geweest, leuk ook kan ik zeggen om alles uit te zoeken en er zo voor jezelf een inspirerende werkplek van te maken. Ik ben superblij met het eindresultaat en hoop hier met plezier mijn werk te kunnen vervolgen. Benieuwd? Kom gerust es langs, de koffie staat klaar!

.    kantoor.  kantoor1


Swarte Mar 6
9257 MA  Noardburgum
Tel. 06 - 41 89 85 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Sandra Antonides Uitvaartzorg.  Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.
Credits: Eos Multimedia & Majella Fotografie & Webstyling