Skip to main content
06 - 41 89 85 51

Klantenervaringen

"Bij het overlijden van mijn vader kwam ik 's nachts in contact met Sandra. Zij gaf ons (mijn moeder en ik ) alle tijd om mijn vader nog verder te  verzorgen, dat heb ik als zeer prettig ervaren en ook heel belangrijk dat je alle tijd krijgt!!

Sandra beschikt over een prettige rust een enorm empatisch vermogen en een luisterend oor. Ze geeft tips en tools en regelt veel achter de "schermen" Dit is essentieel voor het afscheid nemen van je dierbare. Ik (en ook mijn moeder) kan met een zeer goed gevoel terugkijken op een waardig afscheid".

Fam. Grijpstra
"Sandra heeft de uitvaart van mijn partner samen met ons geregeld en wat deed ze dit goed!!! Sandra was wanneer we haar nodig hadden altijd bereikbaar. Zij bracht rust in een toch wel hectische periode waarin veel geregeld moest worden binnen een kort tijdsbestek. Ze kwam met dingen waar wij niet om dachten. Dacht met ons mee maar liet de regie bij ons. Sandra straalt rust uit en heeft een empatisch vermogen waardoor wij ons op ons gemak voelden en wisten dat het allemaal goed zou komen".
Fam. Gielstra
"Mijn man overleed op 22 januari 2020. Ik heb contact opgenomen met Sandra Antonides. Ze kwam meteen langs om alles door te nemen. Ze is heel vriendelijk en behulpzaam geweest bij de uitvaart. Niks was te gek voor haar. We zijn heel blij met haar geweest en we hebben zo ook een mooi afscheid kunnen regelen voor mijn man. Ik raadt het iedereen aan. Dit was echt top!".
Fam. vd. Velde
"Wij als familie zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Sandra Antonides. Professioneel, persoonlijk, meedenkend en bereikbaar. Alle wensen waren te bespreken. Als familie hebben we veel zelf gedaan, Sandra had een juiste adviserende rol hierin en de juiste begeleiding naar alle betrokken familieleden toe. Het afscheid was zoals wij het voor ogen hadden".
Fam. Idema
"Wij allemaal zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is gegaan bij de uitvaart van mijn man. Ook wat je voor ons hebt gedaan en voor ons hebt betekend tijdens die nare dagen dat alles moet worden geregeld. Onze complimenten, ik persoonlijk heb veel steun aan je gehad".
Fam. Koop
"April 2018 overleed na een ziekbed de vriendin van mijn zwager. Sandra gebeld en uitgelegd dat er bij de vriendin veel schulden waren en ook mijn zwager niet vermogend was, daarom gevraagd om een betaalbare uitvaart. Zij kwam met een aantal suggesties waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Al met al werd het een mooie uitvaart en de kosten waren beslist binnen het budget. Bedankt Sandra voor al jouw support en ideeën.

Helaas kwam mei 2019 ook mijn zwager onverwachts te overlijden. Gelukkig hadden wij toevallig een gesprek na een sterfgeval van een wederzijdse vriendin over het afscheid. Mijn zwager had toen aangegeven dat het afscheid van zijn vriendin zo bijzonder en mooi was geweest, dat hij het op dezelfde manier wilde, in zijn eigen schuur. Voor ons was dat heel fijn, en ook Sandra wist wat van haar verwacht werd, met gelukkig het voordeel dat nu niet op de kosten gelet hoefde te worden. Ook nu had zij waardevolle aanvullingen over het hoe, wat en wanneer. Het werd dankzij Sandra een heel mooi afscheid, waarbij ook opmerkingen gehoord werden, “Wat mooi, dat het ook zo kan”. Sandra laat je helemaal vrij, maar geeft hele waardevolle tips".
Fam. Houwink