06 - 41 89 85 51

Doen waar je goed in bent!

cirkels overmij2Een ondernemer waar ik veel van heb geleerd en waar ik veel respect voor heb, zei ooit es tegen mij: “iedereen moet doen waar die goed in is.”

Aan deze woorden heb ik de afgelopen periode vaak terug gedacht. Bij de ontwikkeling van mijn website en het neerzetten van de marketing en social media wordt er veel van je gevraagd en moet je over veel dingen nadenken. Dingen, die zo heel gewoon lijken. Iedereen heeft het immers… of zo lijkt het.

Mijn website is klaar!… Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb niet zelf mijn website gemaakt; Ik zal eerlijk zijn, dat kàn ik ook helemaal niet. Heus, ik heb wel een idee over wat ik mooi vind en ik weet ongeveer welke koers ik wil varen. Maar…. hoe geef je dit alles handen en voeten?

Door mensen in te schakelen die doen waar ze goed in zijn: 
Ik heb hulp gehad van Majella Fotografie & Webstyling voor de ontwikkeling van mijn website en de webstyling. Zij heeft ook de foto’s verzorgd. 
De teksten zijn met behulp van Tine Haantjes geschreven. Toevallig zijn beide dames ook nog eens goede vriendinnen van mij. De technische ondersteuning voor wat betreft het bouwen van de site kwam van Ramon Nitters van Eos Multimedia.

Punt is: schroom niet om hulp in te schakelen, het werkt echt en is wat mij betreft de investering meer dan waard.

Ik ben hierdoor tot de conclusie gekomen dat ik doe waar ik goed in ben.

Omgaan met mensen en het verzorgen van uitvaarten!

© Sandra Antonides
Volg mij op Instagram

Swarte Mar 6
9257 MA  Noardburgum
Tel. 06 - 41 89 85 51
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Sandra Antonides Uitvaartzorg.  Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.
Credits: Eos Multimedia & Majella Fotografie & Webstyling